IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пряко предаване за регистрираните клиенти на Betano - как да го стартираме?

Това не е никак сложна задача - достатъчно е потребителят да използва по-съвременно устройство, което в този случай може да бъде телефон, таблет или компютър

14:46 | 20.03.22 г.
Автор - снимка
Създател
Пряко предаване за регистрираните клиенти на Betano - как да го стартираме?

Спортните платформи на онлайн букмейкърите започнаха да предлагат най-различни функции за по-сериозен достъп до спортните дисциплини. Вниманието към детайлите и наличието на най-различни допълнителни функции се дължи предимно на технологичната експанзия в последните две десетилетия. Ще открием, че всички налични опции започват с нова Бетано регистрация и след това потребителите на този оператор могат да бъдат изненадани от разнообразните възможности.

Разбира се, основното приложение на този вид платформи е забавление и правене на спортни прогнози, но в последните години се наблюдава една сериозна трансформация – повече посетители предпочитат да го използват като портал за най-точните спортни програми. Логично е, че когато има промени в календара, именно тези сайтове ще ги отчетат.

С наличието на много сериозна статистика и информация, онлайн платформи като тази се превръщат дори в една много добре разработена уикипедия с факти. Това обаче не е основната тема, вниманието е насочено към наличието на пряко предаване на спорт. Това е опция, за която много спортни фенове бяха критични и не виждаха нуждата от такава, докато не се появиха платените спортни канали. С тях редица почитатели започнаха да търсят алтернативи и повечето сайтове за спортни прогнози предложиха една добра алтернатива.

Стартирането на пряко предаване не е толкова сложна задача. Достатъчно е потребителят да използва по-съвременно устройство, което в този случай може да бъде телефон, таблет или компютър. Ще открием наличието на спорт на живо, където всички срещи се следят в реално време. Обикновено в тази секция има две много специални опции – интерактивни анимации и пряко предаване за спорт. Регистрираните потребители имат свободата да използват и двете, докато обикновеният посетител може да гледа спокойно само интерактивни анимации. В тях е включена статистика, процентово силово разпределение към момента, имената на играчите в двата отбора и други. Предложението е не само добра алтернатива на платените спортни канали, но може да се гледа напълно безплатно.

Що се отнася до прякото предаване за спорт, то се обозначава с бутона „Play” в платформата и е достъпно по-често за регистрирани играчи. Важното обаче в този случай е, че клиентите на този оператор никога не са притискани да направят залог, за да могат да активират тази опция. Единственото изискване за активирането на пряко предаване е наличието на депозит в потребителската сметка. С такова всеки един клиент може да гледа която и да е среща.

Активацията става с помощта на бутона “Play” след избирането на спортно дерби в посочената секция. В дясната страна на сайта се зарежда прозорец, където започва видео предаването. Няма никакви други изисквания, никакви допълнителни задължения или други скрити условия – прякото предаване не се заплаща допълнително. Всеки клиент е свободен да гледа колкото иска срещи и по всяко време, стига платформата да ги предлага. Разбира се, ако клиентите решат да използват мобилен телефон или таблет, могат не само да използват мобилна версия на оператора, но и да изтеглят мобилно приложение, което работи изключително добре за по-модерните устройства.

Този бранд има само едно условие, което обаче е обвързано с качеството на услугата. За да има добро пряко предаване и видео стриймът да работи правилно, клиентът трябва да има добра интернет връзка, а ако използва мобилно устройство, то задачата ще е да има и достатъчно висок процент батерия, защото тази услуга обикновено използва точно тези два елемента. Логично е, че със следващото поколение пренос на мобилни данни, факторите ще се редуцират само до един. С други думи, онлайн букмейкъри като посочения, могат и предлагат пряко предаване за спорт, при това с доста сериозно покритие на събития. По-важното е, че няма такси, няма скрити условия и други подробности.

Най-важното е, че нито един клиент не е притиснат да прави залози, това е свободна преценка. А и да не забравяме, че всеки букмейкър напомня за отговорна игра и разумно забавление в своята платформа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:58 | 10.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Спорт виж още

Коментари

Финанси виж още